Nieuws

Leverings programma Delta-i compleet

Vrijdag 20 maart 2015

Leverprogramma Delta-i is nagenoeg compleet. Naast de Delta-i die in verschillende hoogtes en diktes te leveren is, heeft Leenders nu ook de benodigde bevestigings- en montage hulpmiddelen klaar. Al deze producten zijn net zoals de Delta-i gemaakt van RVS304 om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Montage/leggen Delta-i.

De Delta-i kan gewoon op de muur gelegd worden. Maar voor een beter hygiëne en daar waar geen put muur is, zijn drie soorten ophangbeugels te verkrijgen voor de montage van de Delta-i. Twee van deze beugels worden zonder bevestigingsmaterialen gemonteerd.

Een beugel is voorzien van een pin en kan in een gat in de muur worden gemonteerd. De andere is voorzien van een omgezet beugel en kan aan een muur worden gehangen. De laatste beugel wordt met 4 houtdraad bouten aan de muur gemonteerd.

Koppelstuk

Naast deze beugels heeft Leenders ook een RVS koppelstuk voor twee Delta-i gemaakt. Dit koppelstuk kan voorzien worden van een RVS buis zodat deze ook meteen als ondersteuningspoot kan dienen.

Verbindingsbeugel/afstandhouder

Het laatst ontwikkelde product is een verbindingsbeugel voor tussen 2 Delta-i dragers. Deze beugel houd de vloer gesloten in het geval er roosters (gietijzer of driekant) los op de kunststof roosters worden gelegd.

Naast de functie is de beugel ook voorzien van RVS moeren zodat hier met behulp van een bout van bovenaf roosters, hekken of stalinrichting vast gezet kunnen worden. Tijdens de montage hoeft men niet meer in de put om materialen vast te zetten.

 

Met deze hulpmiddelen hebben we ons pakket compleet voor een snelle en eenvoudige montage. De klanten en montage ploegen zijn enthousiast over het gehele programma.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel van Gastel +31 653488667 of roel@leenders.net. De producten zijn te zien op onze website.